Windows vragen en problemen

DevlinIT helpt elke dag klanten met storingen en andere Windows problemen. Enkele voorbeelden hiervan :

WiFi Aansluiten en Verbeteren

Heeft u problemen met uw internet / WiFi ? Door de aanwezigheid van steeds meer apparaten en netwerken kan uw netwerk slecht functioneren. Of misschien bent u van provider gewisseld en vind u het lastig uw netwerk te installeren.
DevlinIT maakt dit weer in orde.

Veilig en snel internetten met Windows 10

Er zijn veel redenen om over te willen stappen naar een andere internetbrowser. Misschien werken sommige websites niet goed, mis je enkele functies of maak je een keuze uit privacyoverwegingen. Bij deze wissel zitten vaak wel wat voeten in de aarde, dus DevlinIT helpt je om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Windows 10 installeren

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows. Het is makkelijker en veiliger dan bijvoorbeeld Windows 8, 7 of XP. Denkt u na over een upgrade? Wij verzorgen het graag voor u!  DevlinIT kan u helpen de keuze te maken en Windows 10 voor u installeren. Uiteraard maken wij een back-up van uw bestanden zodat u niks kwijt raakt.
Windows 7 wordt niet langer ondersteund door Microsoft. Dat betekent dat u niet meer beschermd bent tegen virussen en dat programma’s niet werken. 
Neem contact op met DevlinIT voor een afspraak.

Problemen met e-mail

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om niet per e-mail bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe computer heeft gekocht waarop u de mail niet ingesteld krijgt, of omdat er bij uw provider iets veranderd is. Soms lijkt het zelfs alsof de mail er zomaar mee opgehouden is. DevlinIT adviseert u Outlook te laten installeren. Outlook is het meest gebruikte mailprogramma wat in het Office 365 pakket zit.

Internet aansluiten

Is uw internet traag, valt de verbinding vaak weg of heeft u vragen over de wifi? DevlinIT kan uw netwerk meten en optimaliseren.

De nieuwste Windows 10

Overstappen van Windows 7 naar Windows 10? Wij helpen u graag! Ook kunnen we helpen met het aanschaffen van een licentie.

Windows opnieuw installeren

Is uw computer traag geworden? Vol geraakt met overbodige programma’s en bestanden? Misschien zelfs besmet met virussen of spyware? Soms is de beste oplossing een herinstallatie. De computer werkt dan weer alsof deze nieuw is! Wij helpen u graag bij de herinstallatie van uw computer. 

Problemen met draadloos netwerk?

Het meestgehoorde probleem over draadloze netwerken is de snelheid en instabiliteit: het werkt vaak niet naar wens. Hiervoor zijn veel oorzaken aan te wijzen. DevlinIT kan het netwerk nameten of bijvoorbeeld de adapter is verouderd.

APK! Trage pc? Computer opschonen!


Uw computer weer zo snel als hij ooit was, en bescherming tegen virussen en ransomware? DevlinIT maakt uw computer weer als nieuw. Daarna kan uw computer er weer tegenaan!